Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés


A konyha! 


Minden házibuli központja, minden nagy barátság kiinduló helyszíne! Egy helység ami képes a legnagyobb ellenségekből is országos cimborákat faragni az est végére! Hiszünk a jó ételek, italok, pozitív hangulat és gondolkodás építő szerepében! Nem szeretünk semmit erőltetni, éppen ezért nálunk minden este laza hangulatban mégis profi körülmények között telik!

A TABLE csapata segít megszervezni egy igazán egyedi csapatépítő tréninget, céges ünnepséget, meglepetés bulit, leány- vagy legénybúcsút,… stb., amire mindenki emlékezni fog! Mindent egyénileg a Ti igényeitekre szabunk, hiszen csak így lehet igazán maradandót alkotni! Mi azon leszünk, hogy egy igazán felejthetetlen élménnyel távozzatok!

 

Éppen ezért szeretünk komplex programokat szervezni!

Tegyük fel, hogy „egy cég vagy”

Gyere el hozzánk napközben egy trainingre, egy meetingre, egy előadásra...stb. A háttérben mi biztosítjük, hogy se éhesen, se szomjasan ne maradj a program ideje alatt! Este engedd meg nekünk, hogy elkalauzoljunk a pálinka, sake vagy egy általad választott gasztro terület világába kóstolóval egybekötve. Utána együtt lefőzünk egy általatok választott menüsort! Az estét pedig egy szuper hangulatú gasztrokvízzel koronázzuk meg!

 

Ha ez se lenne elég, tovább is viszünk Titeket a belváros rejtett zugaiba, ahol biztos, hogy felejthetetlen élményben lesz részetek!

A TABLE által szervezett gasztronómiai események különleges, exkluzív környezetben zajlanak a város szívében, extravagáns helyen, professzionális technológiával felszerelt konyhák világában.

Érdeklődés és árajánlat kérés a info@tablebudapest.com e-mail címen.

NO STRESSZ! Van abból elég máshol! Hozzánk gyere lazulni!