Skip to main content

Ajándékainkkal a TASZ Téli Buliján

február 15, 2024

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) téli rendezvényén idén igazán különleges eseményeknek lehettünk tanúi. A tombola fődíjait a Table Budapest ajánlotta fel, és ezek igazi gasztronómiai élményeket ígértek a szerencsés nyerteseknek.

A fergeteges bulin mi gondoskodtunk arról, hogy a tombolajegyek mögött valóban értékes nyeremények lapuljanak. Két szerencsés embernek lehetősége nyílt arra, hogy részt vegyen a főzőkurzusainkon, és két darab 30 ezer forint értékű ajándékutalvány került kisorsolásra. A nyertesek az általunk biztosított egyedi kulináris világába merülhetnek el, és saját konyhájukban is alkalmazhatják az ott tanultakat.

A meglepetések azonban itt nem értek véget! Egy különleges nyeremény is gazdára talált a tombolán: egy 300 ezer forint értékű ajándékutalvány, amely egy csoportos programra szól. Ez egy igazi különlegesség, hiszen a nyertes és barátai, családtagjai együtt élvezhetik majd a vendégszeretetünket és gasztronómiai kreativitásunkat egy exkluzív esemény keretében.

Kik vagyunk mi?

Ha eddig nem ismertél volna minket, a Table Budapest maga is egyedi és lenyűgöző hely. A Király utcai 170 nm-es nagypolgári lakás nem csupán étterem, hanem egyben exkluzív rendezvényhelyszín és főzőiskola is. A belváros szívében található, és profi konyhával, hang- és irodatechnikával felszerelt. Egy olyan hely, ahol a gasztronómia, a kreativitás és a közösség találkozik.

A Table Budapest tombolával nyújtott támogatása a TASZ rendezvényéhez nem csak pénzügyi értelemben volt értékes, hanem egyúttal élményeket és értékeket is adott a szerencsés nyerteseknek.

Örömmel járultunk hozzá a TASZ téli bulijának sikeréhez!