Skip to main content

A Table étteremben tényleg ott van a te asztalod! 

június 11, 2024

Privát étterem, ráadásul egy pazarul berendezett lakásban, remek konyha és felejthetetlen rendezvényhelyszín Budapest szívében? Nem a megszokott sémák, hanem tényleg valami más? Ha a TABLE Suite Restaurant & Event Space extravagáns belső terében tervezed következő családi, baráti vagy céges rendezvényed, az tuti jó helyen lesz! 

Budapest gasztronómiai életének egyik legkülönlegesebb színtere, ahol az egyediség és az extravagancia egy asztalnál találkozik. Ahol olyan, mint otthon.  – ez a TABLE!

A TABLE Suite Restaurant & Event Space egy olyan multifunkcionális és multikulturális tér, amely egyedülállóan ötvözi a gasztronómia, a rendezvények és a főzőiskola legjobb részeit. Budapest belvárosának szívében – egy olyan központi helyen, amelynek minden generáció számára van jelentősége – a jó öreg Király utcában, egy elegáns, 160 négyzetméteres nagypolgári lakásban helyezkedik el. Ez a helyszín tökéletesen hozza a profi konyhatechnológiát és a háttérműködéshez szükséges infrastruktúrát, páratlan belsőépítészeti designnal körítve, a klasszikus Art Deco és a nagypolgári stílus jegyeit hordozva. Mégsem ipari megmozdulás. A TABLE ugyanis egy klasszikus lakásétterem. Nincs belőle több, nem lesz soha sem franchise, és sosem lesz idegen. Mindig úgy érzed majd, hogy a helyeden vagy benne.

Nem csak egy étterem. Abból sok van. A TABLE olyan, mint otthon. Olyan, mint amikor hazaérsz. 

Szóval a TABLE közel van hozzád. Közelebb, mint gondolnád. Ez egy olyan helyszín, amit te formálsz meg és te töltesz meg élettel. A te estéd, a te ebéded, a te társaságod, a te asztalod.

Mit tudunk mi?

Lakás az étteremben, étterem a lakásban. Exkluzív rendezvényhelyszín. Különleges és autentikus főzőiskola.  Egy felejthetetlen megálló Budapest szívében.

Egyedi szervezésű rendezvények tekintetében évek óta számíthatsz ránk. A TABLE Suite Restaurant & Event Space alkalmas céges találkozók, forgatások, esküvők lebonyolítására is. 60 fő nálunk kényelmesen elfér, a rendezvény tematikájától függetlenül, de egy állófogadás jellegű partin akár 100 vendég is kényelmesen szórakozhat.

Elvállaljuk rendezvényed teljes körű megszervezését is, staffal, cateringgel, egyéni menüsorral koktél, illetve italkínálattal.

Próbáld ki a TABLE sokoldalú és tökéletesen egyedi hangulatát!
Terítünk neked egy asztalt.