Skip to main content

Szabályok helyett színtiszta vendéglátás

A helyszín

A TABLE a Király utcában, a történelmi belváros folyton lüktető szívében található. A helyszín egy 170 négyzetméteres nagypolgári lakás akár 60 vendég számára is kényelmes térrel, koktélbárral és professzionális konyhával. Az enteriőr hang- és irodatechnikával felszerelt.

Egyedi belsőépítészeti design, a mid-century fesztelensége és a nagypolgári hangulat időtlensége lengi be a tereket, ami igazán exkluzívvá tesz bármilyen rendezvényt.

Családi ünnepek, baráti összejövetelek, céges és sajtóesemények, közös főzések, privát vacsorák és közösségépítő gasztroprogramok, megannyi alkalom, amelynek a TABLE otthont adhat.

Kik vagyunk?

A TABLE Suite Restaurant & Event Space a maga nemében páratlan a magyar gasztronómiában: lakásétterem, exkluzív rendezvényhelyszín és extravagáns főzőiskola. Nálunk megtapasztalhatod a lakáséttermek otthonosságát, a nagypolgári eleganciát és az üzleti diszkréciót, minőségi ételeket és italokat fogyaszthatsz, mindezt kiemelkedő szerviz és sok éves szakértelem támogatja.

Miért a Table?

Egy asztalt körülülni annyit tesz, mint táplálni testet és lelket: jókat enni és inni, beszélgetni, felszabadultan élvezni az életet és az ételeket.
Fodor Eszter Dalma – tulajdonos
Programjaink

Tematikus estek

Ízutazás a világ körül


Távol-Kelet, Mexikó vagy a Karib-térség? Tematikus estjeinken elhozzuk neked a világkonyha legizgalmasabb ételeit és még a konyhába is bekukkanthatsz – mintha csak otthon lennél.

Amit nem látsz, csak érzel


Az ételek friss és őszinte alapanyagokból készülnek, a szerviz kifogástalan, a tematikus est dinamikáját mindig a vendégeink hangulata és igényei szerint alakítjuk.

Rázva és keverve


A TABLE tulajdonosa nem csupán ismeri, de zsűrizi is a jó koktélokat, így biztos lehetsz abban, hogy a tematikus vacsoraest stílusában keverjük számodra a legfinomabb italokat.

Programjaink

Workshopok

Főzőkurzusok á la TABLE


Együtt minden jobb, főzni és enni meg pláne! A TABLE főzőkurzusain bevezetünk a legnépszerűbb nemzetközi konyhák világába, a tapasok, dumplingok és a tökéletes benedict univerzumába – ha akarod, egyikbe a másik után.

Egy este közösen


Mire készülj, ha eljössz hozzánk egy főzőkurzusra? 3-4 órányi örömfőzésre, amelyet a TABLE tulajdonosa, illetve egy témában szakavatott séf prezentál számodra. Az élmény mellé a menü receptjeit is megkapod.

Kitaláltad, mi megvalósítjuk


Az egyedi privát főzőkurzusokra és céges csapatépítő estekre is nyitottak vagyunk, hiszen ez a TABLE! Oszd meg velünk az elképzeléseidet, és mi megalkotjuk hozzá a személyre szabott menüsort.

A TABLE lelke

Eszter a gasztronómia és a vendéglátás szerelmese. Tizenegy éve erősíti a szakma menedzsment oldalát, amelyre mindig is készült: akkor is, amikor Londonban pincérként gyűjtötte be az elégedett mosolyokat, és akkor is, amikor több étterem és főzőiskola vezetőjeként vagy épp rendezvényszervezőként tevékenykedett. Aztán vett egy nagy levegőt, és mindent feltett egy lapra: egy különleges hely megteremtésére, ahol a friss fűszerek az enteriőrillatosítók, és Eszter lehengerlő személyiségéhez illő környezetben bárki megtapasztalhatja, milyen az, amikor a vendéglátás közvetlen, fesztelen és szabályok helyett az élmény táplálja. Ez a Table.

Fodor Eszter Dalma

Kérj ajánlatot

Egy főzőkurzus vagy tematikus vacsoraest olyan élmény, amelynél jobbat nem is kívánhatnál – megjutalmazhatod saját magad és adhatod ajándékba is, persze csapatépítő programnak is kiváló! Bárhogy is van, nézz ki egy programot és kérj ajánlatot!