Skip to main content

Személyre szabott, teljes körű rendezvényszervezés

Személyre szabott, teljes körű rendezvényszervezés

Személyre szabott, teljes körű rendezvényszervezés

Személyre szabott, teljes körű rendezvényszervezés

Igazi csoda

Vacsoraest
A TABLE privát étterem, ahová nem lehet csak úgy besétálni az utcáról. És épp ez a lényeg! Ám ha lefoglaltad a helyeteket és itt vagytok, szenzációs helyszínre és hangulatra számíthattok. A TABLE tulajdonosa, Eszter finom falatokkal pakolja meg az asztalt, este végigkóstoljátok a tematikus est ételeit, közben keverhetsz magadnak egy italt és bepillanthatsz a konyhába – bártender, séf, gondos szerviz lesi minden kívánságotokat. Gyertek el egy TABLE vacsoraestre, biztosan rákaptok az ízére!

Mint otthon

Születésnap
Ünnepeld nálunk a születésnapodat! Érkezhetsz baráti társasággal és eltölthetitek családi körben is az estét, a lényeg, hogy megoszd a számodra fontos emberekkel – legjobb, ha a TABLE szervezésében. A privát eseményen minden úgy zajlik majd, ahogyan azt elképzeltétek, ehhez olyan felszabadult, barátságos légkört teremtünk, mintha csak otthon lennétek. Teljes körű, egyedi szervizben részesültök, és természetesen a tortáról és a lufikról sem feledkezünk meg!

Game over

Leány /
Legénybúcsú
Szórakozzatok, koccintsatok egy koktéllal a „nagy nap” előtt! A TABLE belvárosi elhelyezkedése és extravagáns enteriőrje nem az egyedüli dolog, amiért kitűnő helyszín egy privát leány/legénybúcsú megtartására. Tudjuk, hogy milyen fontos ez az este, ezért felkészülten várunk benneteket ételekkel, italokkal, zenével, hogy feledhetetlenné tegyük az estét.

Hozd a csapatot

Céges rendezvény
Exkluzív céges vacsora, főzőest a kollégákkal, sajtóesemény, laza meeting vagy művészeti aukció, segítünk újraértelmezni a csapatépítésről és üzleti reprezentálásról alkotott elképzeléseiteket. Kérhettek különleges kóstolót a választott gasztroterület és a koktélok világából, együtt lefőzhettek egy menüsort. A TABLE exkluzív, ugyanakkor könnyed karakterét a vendégtérben, a speakeasy bárban és a szivarszobában is élvezhetitek. De nem csak a konyha jól felszerelt: professzionális hang- és irodatechnikát biztosítunk.

Szóljanak a harangok

Esküvő
Egyre többen képzelik el szűk körben az esküvőjüket, és mi ezt abszolút megértjük, sőt támogatjuk! A TABLE tereit egy napra életetek legfontosabb helyszínévé alakítjuk: elkészítjük és csodásan tálaljuk a személyre szabott menüsort, a márványpultos exkluzív bárban különleges italokat keverünk, az enteriőr talpig díszben vár titeket. Nálunk minden adott ahhoz, hogy meghitt és emlékezetes pillanatokkal kezdjétek a közös életet.

Önfeledt szórakozás

Gyerekzsúr
Születésnap, névnap, keresztelő – a gyerekek imádják, ha önfeledten ünnepelhetnek a barátok és családtagok körében. Hogy miért jó neked, ha a TABLE-ben tartjátok a partit? Mert nem kell aggódnod, hogy a kanapéra borul az üdítő és a kedvenc porcelánokat sem kell a fiókok mélyére rejteni. Csak legfoglaljátok a TABLE rendezvényhelyszínt és előtte egyeztetünk minden részletet: a menüt, az esetleges ételallergiát, a látványelemeket, és kezdődhet is a gyerekzsúr!

Food
+
Passion
+
Love

Food + Passion + Love

Food + Passion + Love

Food + Passion + Love

Miért jó nálunk?

Röviden: mert itt otthon érezheted magad. A TABLE nem egy megszokott rendezvényhelyszín, inkább tekints rá úgy, mintha ez lenne egy napra a lakásod. Méghozzá egy olyan különleges hely, ahol kiléphetsz a mókuskerékből és ellazulhatsz barátaid, szeretetteid körében.
  • A mid-century csillogása és bársonyfelületei találkoznak a klasszikus építészeti jegyekkel
  • Vendégterünket lenyűgöző kortárs festmények és ikonikus vintage berendezési tárgyak színesítik
  • Speakeasy bárunk elegáns márványpultjánál készítjük nektek a koktélokat
  • Konyhánk nyitva áll előttetek, ha kíváncsiak vagytok a gasztrotitkainkra
  • Szivarszobánkban nyugodtan kigombolhatjátok a zakót, senki sem veszi illetlenségnek
  • Érkezzetek családtagokkal, barátokkal vagy kollégákkal, céges ügyfelekkel, nálunk egy estére körülöttetek forog a világ

Gyere el, és tapasztald meg a valódi ízeket.

Jóllehet, a TABLE privát étterem erőssége az oldott hangulatú, barátságos vendéglátás egy kis extravagáns karakterrel, mindeközben egy pillanatra sem feledkezünk meg a feltálalt ételek és az együtt megfőzött menük kimagasló minőségéről. Gyertek el, és győződjetek meg róla!